10-годишнина на WordPress – сбирка на WordPress България

На 27-ми май WordPress навършва 10 годинки и рожденият ден ще бъде празнуван по целия свят. В България също ще имаме празненство!

Birthday cupcakes

Партито ще се състои в София – Борисова градина, на “Лодки”, с начален час 19:00. Официална покана в WordPress.org на българската версия.

За празника ще има осигурени бира и хапване, както и празнична торта за рождения ден на WordPress – осигурени от SiteGround.

След като четвъртото WordPress събиране не премина много успешно поради несериозната организация на WordUp Sofia, нека да направим една хубава среща в Борисова градина, да отпразнуваме подобаващо рождения ден на WordPress, да срещнем нови хора и да се позабавляваме.

Важно е да потвърдите участието си в Meetup.com, поради международната организация от самата фондация. Във Facebook групата на WPBGUG също сме направили и местно събитие, но задължително се запишете в това в Meetup.com, ако смятате да дойдете.

За събитията с най-много WordPress фенове WordPress фондацията е обещала награди. България традиционно се слави с едни от най-посещаваните WordCamp-ове в Европа, така че имаме реален шанс да се класираме 🙂

Организаторите подготвят и други изненади, така че – присъединете се към нас на 27-ми май и нека заедно отпразнуваме хубавия празник.

Tagged with: , , ,
Posted in Сбирки
No Comments » for 10-годишнина на WordPress – сбирка на WordPress България
4 Pings/Trackbacks for "10-годишнина на WordPress – сбирка на WordPress България"
  1. […] Повече инфо – на сайта на WordPress.org и в сайта на потребителската WordPress група (WPBGUG). […]

  2. […] вчерашната оперативка за сбирката по повод “10 години WordPress” уточнихме и игрите, в които ще могат да се включат […]

  3. […] информация можете да намерите в сайта на потребителската група на WordPress България, както и какви игри ще се разиграят […]

  4. […] вчерашната оперативка за сбирката по повод “10 години WordPress” уточнихме и игрите, в които ще могат да се включат […]

Leave a Reply

Търсене
Абонирайте се за нашият Newsletter

Последни новини
Социални мрежи
Последни коментари
Архиви
Категории