WP Среща: Ултрабърз WordPress уебсайт с LiteSpeed: Препоръки и добри практики

March meetup 2024

Каним ви на една вълнуваща WordPress среща!🤩

Дата: 27 март 2024 г.
Време: 19:00 ч.
Място: DevriX, бул. “Черни връх” 73

Какво да очаквате?

Приготвили сме ви:

  • гост-лектор с вълнуваща лекция
  • отворена дискусия за въпроси и отговори
  • време за нетуъркинг с колеги от сферите на WordPress, уеб разработка, маркетинг, дизайн, бизнес
  • нови запознанства
  • нови възможности и идеи за партньорства, работа и развитие
  • пица
  • напитки

Гост-лектор и тема

Изключително сме щастливи да ви представим нашия гост-лектор – Георги Димитров, управляващ партньор в екипа на Delta.bg.

Георги има над 12-годишен опит в разработването и оптимизацията на уеб-базирани приложения и електронни магазини. През годините участва в разработката на редица дигитални проекти за големи български и чуждестранни компании.

Заемайки длъжността управляващ партньор в екипа на Delta.bg, Георги участва във внедряването на инфраструктурни решения от ново поколение в областта на облачните услуги и менажираните хостинг решения. Има интереси в областта на новите методи за изследване на бързодействие и оптимизация на популярните платформи и системи за уеб програмиране.

Темата на неговата лекция “Ултрабърз WordPress уебсайт с LiteSpeed: Препоръки и добри практики” обхваща оптимизационни стратегии за ускоряване на уебсайтове, базирани на платформата WordPress, използвайки LiteSpeed уеб сървър. Освен това, ще бъде представено въведение с историята на LiteSpeed, осветлявайки развитието и иновациите на този уеб сървър в сравнение с другите популярни решения.

Лекцията се фокусира върху ключови препоръки и добри практики, насочени към подобряване на производителността, зареждането на страници и общото потребителско изживяване на посетителите на уебсайта. Участниците ще получат ценни насоки за оптимизация и постигане на изключителна бързина при работа с WordPress и LiteSpeed.

Поканете приятели и колеги и заповядайте да прекараме една полезна и забавна следработна сряда вечер!🍻🤝

Leave a Reply

Discover more from WordPress Bulgaria User Group

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading