Ноемврийска сбирка на групата – 17 ноември

След лятната пауза, WordCamp Europe 2014 и WordCamp San Francisco 2014, дойде време и за поредната месечна сбирка този месец.

На 17 ноември от 19:00 на добре познатото място, Бизнес и Нетуъркинг Клуб на ул. Златен рог 16, ще се съберем за да си поговорим за WordPress 🙂

Подготвили сме презентация и дискусия, за да има за всеки по нещо, така че заповядайте! Всички сте добре дошли 🙂

Петя Райковска ще ни разкаже за WordPress. Тенденциите. Обзор на WordCamp WordCamp Europe и SanFrancisco 2014 и важните заявки за бъдещето на проекта.

Петя е медиен експерт и WordPress консултант в MazeLabs. Занимава се с медии от 10 години и е замесена в изграждането на някои от най-успешните български медийни сайтове. В последните три години работи основно с WordPress.

В последната година отделя огромно количество от времето си, за да помага за развитието на проекта. Заедно с доброволци от 7 държави организира WordCamp Europe 2014 и е част от Polyglots екипа, който движи интернационализацията и преводите на WordPress.

Владимир Василев пък предложи “да се съберем на кръгла маса и да направим дискусия” на тема “Поддръжка на клиентски проекти – добри и лоши практики от бизнес и техническа гледна точка“. Сигурен че съм че ще се получи интересна дискусия, в която всеки ще може да сподели проблеми с които се е сблъсквал, или пък техни решения, съвети или препоръки.

Всякакви въпроси и повече информация може да бъде намерена на сайта ни, както и в Потребителска група на WordPress Bulgaria, както и в Facebook event–а на събитието.

Leave a Reply