Декемврийска сбирка на групата – 17 декември

Здравейте! Ето че наближава време да изпратим 2014 година и какъв по-добър начин от това, да се съберем и да си говорим за WordPress. Заповядайте на последната за тази година сбирка на Потребителската група на WordPress България, на 17 декември, от 19ч. в Betahaus Sofia. И като за последно за тази година сме ви подготвили две презентации от Йордан Хлебаров и Константин Данков.

Йордан Хлебаров  ще разкаже за “Визуални редактори и WordPress – защо трябва да ги използваме и как да направим живота си по-лесен?“, а пък  Коко ще говори за Automation and Development environments. И както той сам казва:

Да се очаква споменаване на Bash, Terminal, Apache, MySQL и други кратки и трудни за разбиране думички. Ще си говорим за това как можем да автоматизираме средата в която разработваме теми и плъгини за да можем да мързелуваме повече и да работим по-малко!

jdЙордан “Jd” Хлебаров е човекът зад Hlebarov.com. Занимава се с разработка на WordPress базирани решения през последните 5 години. През последните 2 се е фокусирал върху начина на разработка на проектите си – как клиентите да са щастливи от продуктите, които получават и които ползват.

 

 

koko

Коко е Front End’ър с особено внимание към детайлите. Занимава се с Web & Mobile Application дизайн, както и с управление на проекти. Водил курсове по HTML и CSS. В момента е Продуктов Мениджър за интересен благотворителен проект базиран в Лондон, Англия.

 

 

Всякакви въпроси и повече информация може да бъде намерена на сайта ни, както и в Потребителска група на WordPress Bulgaria, събитието в Meetup.com,  както и в Facebook event–а на събитието.

Ще се видим в сряда! 🙂

Leave a Reply