Априлска сбирка – Обновена

В последният ден от работната седмица искаме да ви поканим на априлската сбирка на потребителската група.

На 19 април от 19ч, заповядайте в Бетахаус, за да си поговорим за WordPress, SEO и всичко, което свързано с тях. Важно уточнение е че този път ще бъдем в малката залата, така че местата ще бъдат ограничени.

Сигурен съм че темите, подготвени за тази сбирка, ще бъдат доста интересни, така че ще чакаме с нетърпение. – Популяризиране на WordPress сайт, или едно от малкото неща, които можете да правите сами у дома“, представена от Евгени Йорданов и “Lessons learned from 7 years of freelancing as a WordPress designer and developer“, представена от Sonja Leix.

evgeni-yordanov-2

 

маг. инж. Евгени Йорданов е специалист социални мрежи и търсачки / предприемач, занимава с Growth Hacker-стване чрез онлайн маркетинг похвати за различни по големина международни компании. Един от младите предприемачи на България и основен лектор на различни по големина събития. Той е сертифициран специалист по маркетинг на съдържанието от американския Northwestern University. Сертифициран Google AdWords специалист.

 

Sonja_Leix

 

Sonja Leix е location-independent WordPress front-end designer. Тя е активен член на WordPress community-то, съорганизатор на WordCamp New York 2014 и WordCamp Europe 2015. Тя има солиден опит в областта на дизайна и UX и обожава да пътува.

 

 

Очакваме ви на 19, до скоро!

Leave a Reply