Ноемврийска сбирка на #WPBGUG

И ето че лятото приключи, а с него и отпуската която Потребителската група на WordPress България си взе. С огромно задоволство искаме да ви съобщим, че сбирките се възобновяват и първата такава, след лятната ваканция ще вземе място следващият вторник – 22 ноември в добре познатото ни място – Бетахаус.

След като миналият месец се зарадвахме на WordCamp Sofia 2016 където се се забавлявахме и запознахме с много хора, научихме по нещо ново и си прекарахме повече от добре, е време да продължим с нашите ежемесечни WordPress сбирки.

И ето, че с радост можем да ви представим първият ни лектор Светослав Маринов, който ще ни представи “Бизнес уроци от стартирането на софтуер като услуга (SaaS)”

svetlio-orbisius-avatar

 

Светослав e програмист станал предприемач, oсновател е на фирмата Orbisius и на още няколко стартъпа. Занимава се с разработката на WordPress плъгини, софтуер по поръчка, хостинг и др.

Автор е на повече от 100 WordPress плъгина (безплатни, платени, поръчки от клиенти). Споделя идеи в Medium – https://medium.com/@slavi и в своя български блог на тема личносттно развитие и бизнес – NaVarha.com

 

След лекцията на Светослав сме подготвили време за отворени дискусии, каквито сме сигурни, че ще има след дълго месечно ни отсъствие.

Очакваме ви на 22, до скоро!

1 thought on “Ноемврийска сбирка на #WPBGUG

Leave a Reply