Мартенска сбирка на #WPBGUG

Дойде време за поредната сбирка на Потребителската група на WordPress София. Следващата сряда (да, този по изключение в сряда), 22 март от 19ч ще се съберем в Puzl CowOrKing (карта), за да си поговорим за WordPress, Front-end development и всичко останало което ви вълнува.

Темата, която ще бъде представена на сбирката е “Front-end разработка – процес на работа за продуктивност и гъвкавост“, представена от Александър Димитров.

xavortm-profileЕто какво казва Алекс за себе си:

Аз съм front-end dev & designer в DevriX. Занимавам се с дизайн и разработка от седем години. Започнал съм с иззработването на дизайни за themeforest (над 20 публикувани WP теми). Три години по-късно започвам работа в DevriX още като стажант от училище.
Имам няколко patch-а в WordPress Core-a, малък плъгин в WP.org както и няколко теми. През годините съм работил по над 200 различни дизайна за уеб страници и десетки проекти в DevriX. Постоянно чета за нови подходи и технологии във front-end development-a, така че съм отворен към всичко ново по всяко време.

Ще ви очкваме на 22, от 19ч в Puzl CowOrKing. За повече информация относно събитието, можете да намерите в страницата ни в Facebook и Meetup.com.

 

Leave a Reply