Празнувайте петнадесетата годишнина на WordPress с нас

Привет!

WordPress става на 15 на 27-ми май!

Минаха цели 15 години от първия рилийз на WordPress… Трябва да признаем, че 15 години са си много време, през което усъвършенствахме толкова много неща заедно.

Вече има десетки организирани събирания за годишнината на WordPress из целия свят. От българската WordPress общност в София се присъединяваме към партито!

Както повечето знаем, около 30% от всички сайтове в интернет са базирани на WordPress.
След стотици custom плъгина и години участие в общността, както и работа по ядрото, за нас от българската WP общност WordPress е много повече от Open Source платформа. WordPress е начин на живот и свобода на действие.

Каним всеки, който обича WordPress да се включи в партито, за да споделим по питие, да хапнем торта, да туийтваме #wp15 снимки и да се забавляваме заедно.
Датата е 27.05.2018г.
Часът е 17:00.
Мястото е любимия на всички ни Маймунарника в Борисовата градина в гр. София.

Отбележете присъствието си на страницата на събитието в Meetup.com и/или Facebook събитието и елате да се забавляваме заедно! 🙂

Честит рожден ден, WordPress! #wp15

P.S. В България ще има още две партита по случай рождения ден на WordPress: в Пловдив и Варна. Ако тогава ще сте там, не се колебайте да се присъедините към останалите WordPress гийкове и да се забавлявате. 🙂

Leave a Reply