Юлска сбирка на #WPBGUG – Уеб технологиите, които да следим през 2018

Alex Dimitrov Creative Lead DevriX

Лятото е в разгара си и е време да се съберем за по бира и споделяне на нови знания. Юлската сбирка на потребителската група на WordPress София ще се проведе на 17 юли от 19ч., в Puzl CowOrKing (карта).

Темата на сбирката ще бъде “Уеб технологиите, които да следим през 2018“, представена от Александър Димитров.

Алекс ще ни изненада с неговата лична колекция от интересни технологии, които не трябва да изпускаме от поглед през 2018. Уеб технологиите се променят ежедневно и следенето на всички нововъведения може да се превърне в кошмар. Голяма част от тях обаче правят работата на всички нас в пъти по-лесна и ефективна.

Александър Димитров в ходеща библиотека за всички ново на уеб арената. Поканихме го да сподели личната си класация от технологии на 2018, които в никакъв случай не трябва да пропускате да разучите и внедрите в практиката си.

Слайдовете от презентацията ще бъдат на английски, а темата е подходяща както за front-end, така и за back-end разработчици, дизайнери и маркетинг специалисти. Не пропускайте да зададете въпросите си към Алекс след презентацията, за да научите още много хитринки от неговия скрит архив. 🙂

Както винаги, след лекцията ще се отправим за по бира и нетуъркинг. 🙂

За Лектора

Alex Dimitrov Creative Lead DevriX

Алекс e Creative Lead и Front-еnd Architect в DevriX, и редовно балансира работата си между управление на проекти, front-end код и дизайн. В последните 7 години работи предимно с WordPress. Има няколко patch-a към ядрото на WordPress и известна доза афинитет към back-end related технологии и практики.

Oбича да чете и следи новини за технологии, които излизат на web development сцената. Не винаги експирементира с всичко ново, но използва огромна част от нововъведенията в практиката си.

Ще ви очакваме на 17 юли, от 19ч в Puzl CowOrKing. Повече информация относно събитието можете да намерите в страницата ни в Facebook и Meetup.com.

Leave a Reply