Януарска сбирка

Честита нова 2020-а година, WordPress ентусиасти!

Нова година, нови знания. След коледните и новогодишните празници е време да посрещнем подобаващо новото десетилетие с януарска сбирка на #WPBGUG. Очакваме Ви на 28-и януари в обичайния час – 19:00ч, на обичайното място – Puzl CowOrKing.

Първата тема за годината и десетилетието ще бъде “Как да си направим уебсайт на WordPress с тема Enfold. Съвети.”, представена от прекрасната Александра Мандалова.

Trust me – I am an engineer! 😉

Александра Мандалова започва кариерата си като Mechanical Designer в тежкото машиностроене. Следват няколко години и в автомобилната индустрия като Supplier Quality Assurance Engineer. Десетилетието прекарано на тези бойни полета, пробужда в нея желанието за промяна. Дигитална промяна.

Самообучението си започва с онлайн и офлайн курсове по HTML и CSS в
SoftUni. Редовно посещава и регулярните сбирки на WPBGUG. И така, 5 години по-късно, продължава да развива и прилага Design & Quality Assurance, но вече в IT индустрията. Голяма част от работата ѝ е свързана и с управление на проекти, тъй като обхваща комуникация и изпълнение по задания от клиенти от начало до край.

Ако тенденциите в WordPress не са вашата тема, може да потърсите общ език с нея и по други въпроси – йога, кучета, сноуборд, планини. Тя ще бъде щастлива да си побъбри с вас и да отговори на въпросите ви. Доверете ѝ се. Все пак е инженер.

Не пропускайте първата среща за годината и това, което Александра ще ни разкаже – има какво да научите от нея.
Очакваме Ви!

1 thought on “Януарска сбирка

  1. Здравейте.
    Аз съм Тодор Плочев и участвам в съвместен проект със моя приятел и колега Тодор Димитров.
    Решихме да създадем наш кулинарен уеб сайт. Но въпреки усилията имаме някои затруднения. Ще се радвам да се свържете с нас за да обясня подробно.
    Благодаря!
    Хубав ден! Г-н Плочев

Leave a Reply

Discover more from WordPress Bulgaria User Group

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading