Юнска сбирка

Юни месец е и наближава време за сбирка Потребителска група на WordPress България. На 23 юни от 19 часа, ще се съберем в Бетахаус за да си поговорим за WordPress. Този път обаче ще имаме само една презентация, а на мястото на втората сме предвидили панел за networking и дискусии в неформална атмосфера и в компанията на приятни хора, пица и бира.

В предвидената презентация Вестимир Марков ще ни разкаже за Effective Theme Development. В тази лекция Вестимир ще говори за процеса на разработка на WordPress теми, през който минава заедно с екипа си от първата стъпка до поддръжката на готовия продукт.

За Вестимир: “занимавам се с уеб от 10 години, като в момента съм руби програмист. Бил съм както разработчик, така и мениджър, като съм докарал поне една компания до фалит. Вярвам, че човек се учи от опита си, затова ще разкажа повече за моя, с WordPress, и начина по който сме организирали екипа и проектите си.

И така, още веднъж – заповядайте на 23 юни в Бетахаус за да се запознаем, за да споделите и да ни разкажете за вашите проекти, да попитате за помощ или съвет, да ни покажете нещо интересно, което сте открили на скоро или просто да се опознаем по-добре, хапвайки пица и пийвайки бира. До скоро! 🙂

Leave a Reply

Discover more from WordPress Bulgaria User Group

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading