Заповядайте на WordCamp Sofia 2015

Лятото е в своят разгар (или беше? :)) и както може би сте забелязали WordPress потребителската група е във ваканция, но това не означава че не готвим нещо интересно за новият сезон. За това ще последна допълнителна информация, защото сега искаме да поговорим за WordCamp Sofia 2015.

Миналата година пропуснахме, защото София стана горд домакин на WordCamp Europe 2014, но тази година няма как да пропуснем възможността да се съберем и да си поговорим за WordPress, да научим нови неща, да се запознаем с нови хора и да срещнем приятели и познати.

WordCamp Sofia 2015 ще се проведе в събота, 24 октомври 2015, в Арена Младост София и ние от WPBGUG искаме да те поканим да станеш част от една прекрасна целодневна конференция. В неделя 25 октомври ще се проведе Contributor day и всеки един от вас който има желание и възможност е добре дошъл, за да се съберем и да направим WordPress още по-добър! Повече информация за конференцията, мястото, лекторите и всичко останало можете да намерите на официалният сайт на WordCamp Sofia 2015, както и да последвате профилите в социалните мрежи – Facebook и Twitter.

До нови срещи,
WordPress Bulgaria User Group

 

Leave a Reply

Discover more from WordPress Bulgaria User Group

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading