Септемврийски Meetup

След (дългата?) лятна ваканция стана време да обявим следващата сбирка на Потребителската група на WordPress България. На 22 септември, от 19ч. ще се съберем в Бетахаус, за да си поговорим за WordPress, да хапнем пица и да изпием по някоя биричка в приятна и неформална обстановка.

И този път сме ви подготвили добрата комбинация от интересна презентация и networking панел, така че всеки един от вас е добре дошъл! 🙂

Радо ще ни разкаже за React.js, а темата на презентацията е Introduction to React.js., в която ще стане дума за:

Тъй като React малко, по-малко се прокрадва в WordPress. Проекти като WP-API и Picard са ясен знак за това. В лекцията ще обясня основите на React и как бихме могли да го използваме успешно в нашите проекти.

radoslav-stankov

 

Радослав Станков е уеб програмист повече от 10 години. Вярва, че frontend и backend вървят ръка за ръка. В момента основно разработва с Ruby, JavaScript и Objective-C. Участвал е в доста open-source проекти. Голяма част от тях могат да бъдат намерени в неговия GitHub акаунт. Работи в ProductHunt.

 

 

Ако някой има въпроси или просто иска да научи повече за WordCamp Sofia 2015 съвсем спокойно може да потърси някой от нас и да зададе своите въпроси. Ще се радваме да помогнем с каквото можем. Ще се видим на 22-ри! 🙂

Линк към събитието в Facebook

Leave a Reply