Януарска сбирка на #WPBGUG

Здравейте и за много години!

С настъпването на новата година, така неусетно изминаха тези 2 седмици, а ние все още не сме обявили януарската сбирка, на Софийската група на WordPress България.

На 24 януари от 19:00ч, ще се съберем в Coworking space by Puzl (карта) (да, точно така, мястото е ново) за да си поговорим за WordPress, WooCommerce, клиенти, development и всичко останало, което ви вълнува.

Както обикновено сме подготвили две презентации – “WordPress development environment made easy” (Bonus:WordPress CI/CD), която ще бъде представяна от Мартин Лазаров и  “Прелъстяване на “wanna be” търговци с помощта на WooCommerce” представена от Йордан Йотов.

martin-lazarov

 

Мартин е Systems architect и DevOps и в презентацията си ще ни покаже как се създава работна среда за разработка на WordPress сайтове с помоща на Vagrant, Virtualbox и Ansible. Среда, която можем да репродуцираме лесно и бързо, и която можем да създадем напълно автиматично при започване на работа по проект.

 

 

jordan-jotov

 

Йордан прави он-лайн магазини с WooCommerce от 3 години насам. С тази презентация той ще опита да покаже един различен подход за печелене на нови клиенти. Както той сам казва: За мен е по-лесно да “запалвам” клиентите, отколкото да пиша дълги оферти в които да давам рационални доводи, които рядко биват “чувани”.”

 

 

Ще ви очкваме на 24, от 19ч в Coworking space by Puzl. За повече информация относно събитието, можете да намерите в страницата ни в Facebook и Meetup.com.

До скоро!

Leave a Reply

Discover more from WordPress Bulgaria User Group

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading