Априлска сбирка на #WPBGUG – WordPress Theming – съвети и добри практики

Надяваме се че сте успяли да си почините по време на Великденските празници и сте презаредили батериите, защото дойде време да обявим сбирката за този месец.
На 25 април, от 19ч, ще се проведе априлската сбирка на потребителската група на WordPress София. Мястото е вече добре познато – Puzl CowOrKing (карта).

Подготвили сме две интересни теми, като основната тематика ще бъде WordPress theming – Отзивчиви изображения в темите за WordPress, представена от Милен Петрински – Гонзо и Пeрсонализиране на WordPress теми с Kirki, представена от Цветомир Цветанов.

Милен Петрински – Гонзо, разработва сайтове от 20 години, като в последните години се фокусира върху производителност и достъпност. С WordPress започва да работи някъде през 2007-ма година, и с времето това се превръща в предпочитаната платформа за изграждане на сайтове.
Гонзо ще ни разкаже за отзивчиви изобрацения в темите за WordPress, а ето как описва презентацията си:

Как нашата тема да се заежда наистина бързо, като с това подобрим представянето в търсачките, подобрим потребителското преживяване и спестим на потребителите трафик и заряд на батерията.

Цветомир Цветанов се занимава се с дизайн и разработка на теми и плъгини за WordPress от две години. Започва с изработването на дизайни за теми в WordPress.org. Има 9 теми и 25 плъгина в официланото хранилище, а част от тях продава в изграден за тази цел сайт за теми и плъгини. Итересува се от всичко, свързано с WordPress, обича да говори за WordPress и да се среща с хора, които се занимават с WordPress.

Ще ви очакваме на 25, от 19ч в Puzl CowOrKing. За повече информация относно събитието, можете да намерите в страницата ни в Facebook и Meetup.com.

Leave a Reply