Юнска сбирка на #WPBGUG – 10 сигурни начина как да получим бан от Google за WordPress сайта си

Юни месец се очертава да бъде пълен с интересни WordPress събития. Няколко дена след WordCamp Europe 2018, ви каним на 19 юни от 19ч, в Puzl CowOrKing (карта), на юнската сбирка на потребителската група на WordPress София.

Темата на сбирката ще бъде “10 сигурни начина как да получим бан от Google за WordPress сайта си“, представена от Николай Кръстев.

Има много собственици на малък бизнес, които се стремят да изтрият WordPress уеб сайтовете си от търсачката на Google и впоследствие всичките им страници да бъдат деиндексирани. Това може и да не е съвсем така, но сме виждали такива грешки при оптимизацията на търсачки, довели до сериозни наказания от Google, че и умишлено пишман оптимизаторите да са се сремили, надали щяха да са получили подобни “завидни” резултати.

По тази причина поканихме Николай Кръстев да разкаже малко повече за опита си с наказани от Google уеб сайтове и минавайки през лошите примери, ще научим повече за добрите такива. Ще говорим както за широко известни лоши практики, така и за нови, не толкова обсъждани грешни похвати.

Презентацията е насочена към широката аудитория и са добре дошли всички – както WordPress разработчици и уеб дизайнери, така и собствениците на малки и големи WordPress уеб сайтове, използвани за бизнес или хоби. По традиция презентацията ще бъде последвана от интересна и полезна дискусия, в която всеки присъстващ ще може ако желае да се включи, след която пък следва нетуъркинг частта, в която ще отидем някъде да празнуваме по случай поредната месечна WordPress сбирка 🙂

За Лектора

Николай Кръстев е SEO оптимизатор, маркетьор, рекламист, сертифициран Google AdWords, Goоgle Analitycs и Microsoft BingAds специалист. Занимава се с оптимизация на уеб сайтове за търсачки от 2009 г. насам. Има широки познания по Онлайн маркетинг и реклама, включващи SEO, SEM, Маркетинг в социалните мрежи, E-mail маркетинг, Google AdWords, PPC рекламата, копирайтинг, изграждането на уебсайтове и др. Google local guide, ниво 7.

Работил е по десетки проекти на фирми или организации в България, Румъния, Англия, Италия, Германия, Франция, Америка и Канада. Лектор на конференции, семинари и обучения за малкия и среден бизнес. Собственик на компания за изработка на уебсайтове и онлайн магазини, базирани на WordPress. WordPress contributor.

Ще ви очакваме на 19 юни, от 19ч в Puzl CowOrKing. За повече информация относно събитието, можете да намерите в страницата ни в Facebook и Meetup.com.

Leave a Reply